Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Zwembad accessoires

Zwembad accessoires

Heb je een zwembad in de tuin, of ga je een zwembad kopen? Duik in onze selectie zwembadaccessoires en maak je zwemervaring compleet! In deze categorie vind je alles wat je nodig hebt om het zwemmen in je eigen zwembad zo aangenaam mogelijk te maken. Van een voetenbadje of zwembadstoeltje tot een thermometer en zwembadtrap, hier vind je alles om jouw zwembad helemaal af te maken.

Alles om je zwembad op te zetten

 

Maak je zwemervaring compleet!

 

Aansluitingen, koppelstukken & onderdelen

 

Zwembad toebehoren

Wil je jouw zwembad aankleden met wat extra accessoires? Hier vind je alle zwembad toebehoren die zorgen voor een complete zwembadervaring in je achtertuin. Het zwembad zelf zorgt natuurlijk voor de allergrootste waterpret, maar wat extra accessoires kunnen soms handig zijn. Een voetenbadje bijvoorbeeld, om je voeten schoon te maken voor je in het water duikt. Of wat denk je van anti-slip zwembadtegels rondom het zwembad, of een buitendouche om na het zwemmen even af te spoelen?


Een voetenbadje

Zwemmen in een schoon zwembad? Een voetenbadje bij je zwembad neerzetten is een heel makkelijke manier om je zwembad schoon te houden. Voorkom dat je gras en vuil via je voeten mee het zwembad in neemt door ze eerst onder te dompelen in een voetenbad. Een voetenbad zet je naast je zwembad neer, of onder aan de zwembadtrap, zodat je eerst even je voeten kunt afspoelen voor je het water induikt. Makkelijk, en superhandig!


Zwembadtrap

Met een zwembadtrap kun je eenvoudig je zwembad in- en uit stappen. De stevige metalen ladders staan stabiel op de grond. Voor extra veiligheid zijn de meeste varianten voorzien van afneembare treden. Verwijder de traptreden of zet ze omhoog, zodat kinderen niet ongezien het zwembad in kunnen klimmen. Zwembadtrapjes zorgen er tegelijkertijd voor dat de rand van je zwembad minder wordt belast tijdens het in en uit het zwembad stappen. Zo gaat je zwembad langer mee. Zwembadtrapjes zijn er in verschillende hoogtes, voor ieder Intex zwembad bestaat een passende trap.


Thermometer

Een zwembadthermometer meet de temperatuur van het water. Is het water warm genoeg om er gelijk in te plonzen? Of is rustig je teen erin dompelen een beter idee? Met een zwembadthermometer weet je het gelijk. Er zijn simpele zwembadthermometers die je in het zwembad laat drijven en waarop je de temperatuur rechtstreeks kunt aflezen, maar er zijn bijvoorbeeld ook digitale thermometers het je nog makkelijker maken. Hiermee kun je binnenshuis al aflezen hoe warm of koud in je zwembad is.


Zwembadtegels

Zwembadtegels gebruik je om de bodem van je opblaas- of opzetzwembad te kunnen beschermen. Scherpe voorwerpen krijgen zo geen kans om daaraan beschadigingen toe te brengen. Ook voorkom je zo dat schimmels zich makkelijk kunnen ontwikkelen. Tegelijkertijd zijn zwembadtegels er ook ter bescherming van de ondergrond. Ook deze kan namelijk door het gewicht van het zwembad worden aangetast. Zo zijn de multifunctionele tegels een must voor eenieder die besluit een zwembad in zijn tuin te plaatsen.