Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Comfortpool Solar afdekzeil rond 427 cm | Verwarmt en Isoleert

free deliveryGratis verzending!
fast delivery
default
CP-427
€ 103,95

Het Comfortpool Solarzeil is een makkelijke manier van zwembadverwarming waarbij slim gebruik gemaakt wordt van de warmte van de zon. Als de zon op het zeil schijnt, wordt het water veel sneller verwarmd dan met een regulier zeil. Zo kunt je al snel van jouw zwembad gebruik maken met goedkope zwembadverwarming. Naast de verwarmende werking heeft het zeil ook een isolerende werking: het water koelt minder snel af. Je kunt dus extra lang van jouw zwembad genieten!

Uiteraard zorgt het afdekzeil er ook voor dat er geen vuil in het water terecht kan komen. Daardoor blijft het water schoner en heb je niet allerhande middelen nodig om de kwaliteit van het zwembadwater op peil te houden. Ook wordt door het zeil verdamping tegengegaan.

fast delivery
+
-
Direct leverbaar
+
-
free deliveryGratis verzending!
Productinformatie

De totale diameter van het zeil is 417 centimeter. Het solarzeil is geschikt voor zwembaden van 427 cm doorsnee. Doordat er aan de randen van het zwembad enkele centimeters vrijgehouden worden, kan het water blijven ademen. Dit komt de kwaliteit van het zwembadwater ten goede.

Het gebruik van het Solar afdekzeil is zeer eenvoudig. Je plaatst het met de noppen naar beneden direct op het water van jouw zwembad.

Al met al haal je met dit solarafdekzeil een goedkope en milieuvriendelijke manier van zwembadverwarming in huis, zodat je extra lang van het zwembad in eigen tuin kunt genieten!

Specificaties
Meer informatie
SKUCP-427
Kleur van het productBlauw
MerkComfortpool
ModelSolarzeil Ø 417 cm
Geschikt voorZwembaden met een diameter van 427 cm
Gewicht2,1 kg
Afmetingen (LxBxH)417 x 417 cm
Pakmaat56 x 24 x 50 cm
Garantie3 maanden
reviews