Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Voetenbad zwembad

Zwemmen in een schoon zwembad? Voorkom dat je gras en vuil via je voeten mee het zwembad in neemt door ze eerst onder te dompelen in een voetenbad. Een voetenbad zet je naast je zwembad neer, of onder aan de zwembadtrap, zodat je eerst even je voeten kunt afspoelen voor je het water induikt. Makkelijk, en superhandig!

1 Review

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voetenbad zwembad

Een voetenbadje bij je zwembad neerzetten is een heel makkelijke manier om je zwembad schoon te houden. Spoel even je voeten af voor je in het zwembad plonst en al het vuil dat aan je blote voeten zit gaat niet mee het water in. Gras, zand of ander vuil blijft achter in het voetenbadje en jij duikt met schone voeten het water in!


Anti-slip voetenbadje

Alle voetenbadjes voor zwembaden zijn voorzien van een anti-slip bodem met reliëf in de vorm van bijvoorbeeld stippels, rondjes of voeten. Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, maar is vooral belangrijk voor de veiligheid. Deze antislip bodem voorkomt dat jij of bijvoorbeeld kinderen uitglijden bij het voeten wassen, iets wat met natte voeten en een gladde bodem anders makkelijk zou kunnen gebeuren.


Voetenbad voor aan de zwembadtrap

We hebben gewone voetenbadjes, maar ook voetenbadjes die je onderaan jouw zwembadtrap kunt bevestigen. Je klikt deze onderaan aan de spijlen van het trapje vast. Extra handig, want op deze manier kan het voetenbadje niet verschuiven én is iedereen die in het zwembad klimt verplicht zijn of haar voeten te wassen in het badje. Schoon zwembadwater gegarandeerd.


Een voetenbad bij je zwembad bespaart kosten!

Wist je dat je met dit voetenbad voor je zwembad niet alleen profiteert van schoner zwemwater, maar er ook nog eens geld mee kunt besparen? Doordat er minder vuil in je zwembad terechtkomt, hoeft jouw filterpomp het zwembadwater minder intensief schoon te maken. Dit betekent dat je filtercatridge of filtermateriaal langer meegaat voor je deze moet vervangen, en dat je minder reinigingsmiddelen in het water nodig hebt. En dat merk je in je portemonnee! Een voetenbad voor je zwembad is zo ook financieel gezien een slimme keuze!