Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Intex Multicolor LED waterval

free deliveryGratis verzending!
fast delivery
default
28090

Voeg met deze Intex Multicolor LED waterval een vleugje luxe toe aan jouw zwembad. Heerlijk dobberen op het water terwijl het zachte kabbelen van het water zorgt voor ultieme rust en sereniteit, dat is pas genieten. En in het donker is het nog mooier, want de waterval is voorzien van LED verlichting die in de waterval in verschillende kleuren kan verlichten.

Handig voor erbij
€ 4,75
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
+
-
Direct leverbaar
+
-
free deliveryGratis verzending!
Productinformatie

Intex

De Intex Multicolor waterval is voorzien van LED verlichting. Hiermee kan de waterval in drie verschillende kleuren verlicht worden: rood, blauw en groen. De Intex Multicolor LED waterval sluit je eenvoudig aan op de uitlaat van het zwembad (met de bijgeleverde bypass kit). De waterval zet de waterkracht van de waterstroom om in energie waardoor de LED verlichting kan branden. Batterijen of aansluiting op elektriciteit is dus niet nodig!

De Intex Multicolor LED waterval kun je met de meegeleverde beugel eenvoudig op de rand van het zwembad plaatsen. De beugel is verstelbaar en past daardoor op alle ronde en rechthoekige Metal Frame, Prism Frame en Ultra Frame zwembaden (niet geschikt voor Easy Set, Oval Frame en Graphite panel zwembaden). De enige vereiste is dat de filterpomp sterk genoeg is. Deze moet een capaciteit van 4500 tot 12000 liter water uur hebben.

Specificaties
Meer informatie
SKU28090
Kleur van het productWit
MerkIntex
ModelMulti-Color LED Waterfall Cascade
Gewicht4,6 kg
Zwembad typeMetal Frame, Prism Frame en Ultra Frame
Toebehoren inbegrepenBypass kit
Pakmaat38 x 34 x 32 cm
Garantie1 jaar