Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Loungestoelen

Genieten van het ultieme zomergevoel? Een loungestoel voor op het water is hier ideaal voor! Een waterlounge is perfect om te ontspannen en eindeloos te dobberen op het water. Dankzij de waterdoorlatende zitting blijf je lekker koel. Sommige loungestoelen bevatten zelfs bekerhouders. Zo kun je tijdens het relaxen er een verfrissend drankje bij houden!

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ultieme ontspanning op het water met een loungestoel

Wat is er nu beter dan op een zomerse dag heerlijk ontspannen ronddobberen op een loungestoel in het water? Een koel drankje erbij en je komt de dag wel door! Loungestoelen en loungebedden zijn er in verschillende kleuren en designs. Felle zomerse kleurtjes of een design met glitters? Met of zonder rugsteun, of met een waterdoorlatende zitting? Keuze genoeg! Ze zijn ook nog eens snel op te blazen en makkelijk mee te nemen.


Wat voor soorten loungestoelen zijn er?

Er zijn loungebedden waar je relaxt op kunt liggen, of loungestoelen waar je in zit en waarmee je dus wat meer in het water drijft. Wil je lekker ronddobberen en ondertussen een beetje bruinen in de zon? Dan is een loungebed ideaal. Ook kan een drijvende koelbox met wat drankjes natuurlijk niet ontbreken tijdens dit ontspannen moment. Sommige loungestoelen bevatten zelfs bekerhouders, hoe handig is dat?


Een loungestoel is zo klaar voor gebruik

Ze zijn makkelijk en snel op te blazen met een hand- of voetpomp, of een elektrische opblaaspomp. Hierdoor ben je binnen enkele minuten klaar om het water in te gaan. Omdat ze compact verpakt zijn, kun je de loungestoelen ook gemakkelijk meenemen als je een dagje naar het strand gaat. Na gebruik kun je de loungestoel leeg laten lopen en opbergen.