Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Zwembanden

Drijf jij deze zomer rond in één van onze zwembanden? Met een zwemband kan je heerlijk dobberen op het water, maar voor wie een minder vaardig zwemmer is, zijn zwembanden ook een belangrijk veiligheidsmiddel. In ons assortiment hebben wij veel verschillende kleuren en soorten zwembanden. Ook zijn er zwembanden voor verschillende leeftijdscategorieën. Zo zit er voor iedereen wel wat bij!

Producten 1-30 van 45

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Zwembanden: voor veiligheid én ontspanning

Zwembanden bestaan tegenwoordig in de meest uiteenlopende kleuren en soorten. Zo maken ze een bezoek aan de zee of het zwembad nóg leuker. Je kunt in een zwemband heerlijk ontspannen in het water, maar voor wie een minder vaardig zwemmer is, zijn zwembanden ook een belangrijk veiligheidsmiddel. Voor kinderen is veiligheid de hoofdreden om een zwemband aan te schaffen. De goedkoopste varianten hebben vaak een effen kleur en hebben geen handvatten. Echter vind je in onze webshop ook de luxere varianten waarmee je zomer na zomer kunt ronddobberen.

Meer dan genoeg keuze tussen de zwembanden

Vrijwel alle zwembanden worden vervaardigd van vinyl, een kunststof die behalve stevig ook enorm soepel is. Des te dikker het vinyl, des te sterker de zwemband. In ons assortiment vind je de meest uiteenlopende kleuren en prints. Of wat dacht je van figuren als een eenhoorn, een alpaca, een krokodil of een autoband? Vooral voor kinderen is er meer dan genoeg te kiezen.

Zwembanden voor kinderen en volwassenen

Kies je voor een klassieke, ronde zwemband? Of ga je voor een exemplaar van een origineel figuur? Alhoewel je je ook als volwassene in onze webshop kunt uitleven, is een groot deel van het assortiment speciaal voor kinderen bedoeld. De leeftijdscategorie staat in de productinformatie omschreven. Sommige exemplaren zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Dit zijn de zwembanden van een wat groter formaat. Vanaf een diameter van 91 centimeter spreken we officieel van een zwemband voor volwassenen.

Zwembanden met handgrepen

Kies je voor een van de ronde zwembaden die je rond je middel plaatst? Diverse exemplaren zijn van stevige handgrepen voorzien. Deze bieden extra houvast; fijn voor wie niet kopje onder wil gaan of weinig zelfvertrouwen heeft wanneer het op zwemmen aankomt. De stevige handgrepen zorgen ervoor dat je makkelijker vanuit het water op de zwemband kunt klimmen en andersom. Bovendien zijn zwembanden met handgrepen raadzaam wanneer je jezelf door een boot wilt laten voorttrekken.

Zwemvleugels

Behalve de zwembanden die je om je middel draagt, vind je in onze webshop ook armzwembandjes. Deze worden ook wel zwemvleugels genoemd. De armbandjes beschikken over twee luchtkamers. Mocht er toch een lek in het stevige materiaal ontstaan, dan blijft er alsnog voldoende drijfvermogen over. Fijn voor de kinderen zelf, maar ook voor jou als ouder een hele geruststelling. In onze webshop vind je armzwembandjes voor verschillende leeftijden. Net als de reguliere zwembanden zijn deze van vinyl vervaardigd.