Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Opblaasdieren

Intex opblaasbare eenhoornGa voor nóg meer zwembadplezier door een opblaasdier mee te nemen in het water. Superleuk om mee te spelen, heerlijk om op te dobberen, en ze zien er ook nog eens tof uit. We hebben opblaasdieren in alle soorten en maten: flamingo’s, krokodillen, eenhoorns, kreeften, schildpadden, eenden, walvissen… noem maar op. Kies jouw favoriet en duik het water in!

Opblaasdieren

Maak je zomer compleet met een opblaasdier voor in het water. Ga jij voor een opblaasbare dolfijn? Of misschien voor een schildpad? Opblaasdieren zijn heerlijk op te dobberen in het zwembad of de zee, om superleuk om mee te spelen. Ren met je opblaasdier onder de arm naar het zwembad en naar de zee… fun gegarandeerd.


Opblaasdieren met handvaten

Alle opblaasdieren hebben stevige handvaten om je goed aan vast te houden. Deze zorgen voor extra veiligheid op het water als je lekker over de golven het razen bent. En met de handvaten kun je gemakkelijker vanuit het water op je opblaaskrokodil of orka klimmen… want dat is niet altijd even makkelijk!


Opblaasdieren van sterk materiaal

De opblaasdieren van Intex, Bestway en Comfortpool zijn gemaakt van sterk materiaal, namelijk zeer bestendig vinyl. Ze zijn ontworpen voor spelende kinderen en kunnen dus zeker tegen een stootje. Bovendien krijg je bij elk opblaasdier een klein stukje reparatiemateriaal geleverd, dus mocht hij onverhoopt toch lek gaan, dan kun je jouw opblaasdier eenvoudig en snel plakken.


Extra veilig door meerdere luchtkamers

De grote opblaasbare dieren bestaan uit meerdere luchtkamers. Dit is niet alleen makkelijker bij het opblazen of oppompen, het zorgt ook voor extra veiligheid op het water. Mocht er een gaatje in het opblaasdier komen dan gaat er maar één luchtkamer lek. De andere luchtkamers blijven vol met lucht, waardoor je blijft drijven en veilig aan de kant komt.


Opblaaspompen

Alle opblaasdieren in ons assortiment kun je óf zelf opblazen óf ze oppompen met een pomp. Dit kan een handpomp zijn, of een voetpomp. Of maak je het jezelf gemakkelijk en kies je voor een elektrische pomp? Onze elektrische opblaaspompen kun je aansluiten op een normaal stopcontact of op de 12 volt sigarettenaansteker in de auto of camper, wat extra handig is voor onderweg.