Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Waterspelletjes

Met deze waterspelletjes beleven je kids urenlang speelplezier! In ons assortiment hebben we verschillende spellen voor in en rondom het zwembad. Zo blijven de kinderen actief en verkoeld tijdens de warme zomerdagen.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Mega surfbaan in de tuin!

 2. Met 2 surfboards
€ 103,95
 • per pagina

  Nog meer plezier met waterspelletjes!

  Hogere temperaturen betekend ook meer waterpret om af te koelen, en dat kan zeker met deze leuke waterspelletjes. Kinderen zullen zich urenlang kunnen vermaken in het water, tover je zwembad of tuin om tot een heus speelparadijs.


  Waterspelletjes voor jong én oud

  Opblaasbare kinderbootjes in een racewagen of vliegtuig design voor de allerkleinsten, basketballen met opblaasbare drijfring voor de kinderen óf een eigen rodeo haai in het zwembad voor de iets ouderen, voor elk wat wils! De waterspelletjes zijn opblaasbaar, compact verpakt en hierdoor ook makkelijk mee te nemen.


  Waterspelletjes voor in en rondom het zwembad

  Basketballen in het zwemwater is natuurlijk hartstikke cool, maar wat dacht je van een eigen glij- of racebaan met een eigen raceauto-surfboard? Dit soort waterspelletjes gebruik je niet in je zwembad, maar kun je gewoon in de tuin neerleggen, ook wanneer je geen zwembad hebt. Even opblazen, de tuinslang er op aansluiten voor het water effect en spelen maar! Ook kleinere zwembadjes met een eigen sproeier kunnen niet ontbreken, leuk en verkoelend tegelijk voor jouw kleintje tijdens de warme dagen.