Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Binnen-en buiten speelgoed

Wat is er nu leuker dan binnenspelen in een speelhuisje of springkasteel? In ons assortiment opblaasbaar binnenspeelgoed vindt je diverse speelhuisjes, springkussens, ballenbaden en opblaasbare dieren. Op zoek naar een leuk cadeau of origineel speelgoed voor jouw kindje? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

25 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Opblaasbaar speelgoed voor extra vermaak

In ons assortiment vind je verschillend opblaasbaar speelgoed, dit kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Even opblazen en het is klaar voor gebruik! Een voordeel van het opblaasbare speelgoed is dat het licht van gewicht is, makkelijk te verplaatsen of mee te nemen is en niet veel ruimte in beslag neemt wanneer je het opgeruimd hebt. Ideaal dus.


Wat maakt het binnen-en buitenspeelgoed zo leuk?

Is jouw kindje weg van een trampoline of springkussen, maar is hier eigenlijk geen ruimte voor in de tuin? Dan hebben wij de ideale oplossing: een opblaasbaar springkussen! Urenlang speelplezier en lekker ravotten met dit leuke springkussen. Of een opblaasbare ijscokraam, die in de zomer ook nog gebruikt kan worden als zwembadje. Het opblaasbare speelgoed kan het hele jaar door gebruikt worden, dus is het weer buiten iets minder? Dan kan er binnen ook mee gespeeld worden.


Veilig en stevig binnen-en buitenspeelgoed

Het opblaasbare speelgoed is gemaakt van dik vinyl materiaal, wat ervoor zorgt dat het speelgoed tegen een stootje kan en niet zomaar lek zal gaan tijdens het spelen. Speelgoed zoals opblaasbare huisjes of springkussens zijn voorzien van een zachte opblaasbare bodem en hoge zijkanten. Zo kan jouw kindje veilig spelen.


Voor welke leeftijd is het binnen-en buiten speelgoed?

Het opblaasbare binnen-en buiten speelgoed is er voor verschillende leeftijden, van opblaasbare speelboxjes voor baby’s tot opblaasbare springkussens of poppen voor de iets oudere kinderen. Links op de pagina kun je met de keuzeopties de leeftijd kiezen waar je het speelgoed voor zoekt. Het speelgoed is leuk om cadeau te geven en wordt ook nog eens de volgende dag bezorgd wanneer je de bestelling op werkdagen vóór 17:00 plaatst.