Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Klein zwembad

Een klein zwembad is perfect voor verkoeling op warme zomerdagen, en ideaal voor kinderen of wanneer je minder ruimte in de tuin hebt. Een klein zwembad heb je snel opgezet en snel gevuld; in een handomdraai klaar om in te zwemmen. Wil je een klein zwembad, dan kun je kiezen uit talloze opblaasbare zwembaden, maar je hebt ook zwembaden met een frame in kleinere maten.

Producten 1-30 van 31

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Klein zwembad

Een klein zwembad is praktisch, compact en zo opgezet. Perfecte zwembadjes voor wie op zoek is naar een zwembad voor kinderen, of een zwembad voor een kleinere tuin. Zoek je een klein zwembad? Dan kun je kiezen voor een opblaasbaar zwembad, een Easy Set zwembad met opblaasbare rand, óf een zwembad met een stalen frame.


Opblaasbaar zwembad

Een opblaaszwembad is en blijft populair. Het is een ideaal zwembad als je op warme dagen snel een zwembad wilt kunnen opzetten. Het is een kwestie van even de rand oppompen, vullen met water en het badje is klaar om in rond te spetteren! Opblaasbare zwembaden zijn er in verschillende vormen en maten. Je kunt gaan voor een klassiek rond zwembad, op Zwembadgigant vind je deze in allerlei vrolijke kleuren en leuke designs. Maar je hebt ook opblaasbare zwembadje met leuke extra’s, zoals opblaasbare speelattributen, een glijbaantje of een dakje.


Easy Set zwembad

Ga je voor gemak? Kies dan een Intex Easy Set zwembad. Een Easy Set zwembad is supermakkelijk en snel opgezet. Je hoeft alleen de opblaasbare ring bovenaan het zwembad op te pompen. Vervolgens vul je het met water. Door de opblaasrand gaat het zwembad vanzelf rechtop staan naarmate er meer water in het zwembad loopt. Zo heb je in no-time een heerlijk zwembad in de tuin staan.


Klein frame zwembad

De opzetzwembaden met een frame zijn er ook in kleinere maten, de Intex Klein Frame baden. Deze zwembaden zijn iets minder snel opgezet, maar binnen zo’n 30 minuten staat het op en is het klaar om te vullen met water. Het metalen frame van deze zwembaden zorgt ervoor dat ze altijd stabiel staan, en de liner is gemaakt van 3 lagen dik materiaal en is daarmee goed bestand tegen beschadigingen of scheuren. Ze kunnen wel tegen een stootje! Een klein frame zwembad kun je met gemak een hele zomer laten staan. Het enige waar je dan wel op moeten letten is dat het water in het zwembad schoon, helder en gezond blijft. Dit doe je door een filterpomp op je zwembad aan te sluiten, en chloor aan het zwembad toe te voegen.