Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Kinderzwembaden

Kinderen zijn dol op water! Daarom hebben wij de leukste kinderzwembaden in ons assortiment met een vrolijk design, en met leuke speelelementen. Kinderzwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, en met verschillende vrolijke designs. Met een zwembad in de tuin beleeft jouw kindje een spetterende zomer!

Producten 1-30 van 46

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een vrolijk en veilig kinderzwembad

Een kinderzwembad is een zwembad dat speciaal voor kinderen vervaardigd is. Op zomerse dagen willen kleintjes vaak niets liever dan zwemmen. Wil je ervoor zorgen dat ze op een veilige manier van het water kunnen genieten, dan kies je voor een Intex kinderzwembad uit ons assortiment. Er bestaan kleine formaten voor één of twee kindjes, maar ook grotere, waarin ze samen met vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen. Kinderzwembadjes betreffen doorgaans opblaasbare zwembadjes. Wil je een steviger variant, dan kies je voor een opzetzwembadje voor kinderen.


Keuzemogelijkheden in overvloed

Een kinderzwembad is in tal van vormen en maten te verkrijgen, zo heeft Intex zwembaden in het assortiment met verschillende kleuren, prints en zit er verschil in de dikte van het materiaal. Kinderzwembaden zijn vrijwel altijd opblaasbaar en sommige baden zijn voorzien van een opblaasbare bodem. Vrolijke designs met bijvoorbeeld visjes of ananassen zorgen voor nog meer speelplezier.


Hoe vind ik het juiste kinderzwembad?

Het ideale zwembad vinden voor jouw kindje? Door gebruik te maken keuzeopties in het filtermenu aan de linkerzijde van de pagina selecteer je eenvoudig de kinderbadjes die het beste bij jouw voorkeuren aansluiten. Zo filter je bijvoorbeeld op leeftijd, capaciteit (aantal liter), zwembadvorm en de prijs. De eenvoudigste kinderzwembadjes kosten nog geen tien euro.


Het kinderbadje schoonhouden

Van het kinderzwembad geniet jouw kleine pas echt optimaal wanneer het water altijd hygiënisch schoon is. Om te voorkomen dat er vuil als takjes en bladeren in het water terechtkomt, kun je deze met een zeiltje afdekken. Omdat er niet veel water in het zwembad gaat is het makkelijk om het water te verversen, je kunt dit het beste dagelijks of om de dag doen. De hygiëne waarborg je echter door het kinderzwembad schoon te maken. Dit kan eenvoudig met een spons en natuurlijke zeep. Is het zwembadje wat groter en/of wordt het intensiever gebruikt, dan is het handig om gebruik te maken van chloor of de Comfortpool MiNi Cleaner. Dit reinigingsmiddel weet algen en bacteriën efficiënt te bestrijden.


Het kinderzwembadje opbergen

Om lang gebruik te kunnen maken van het kinderzwembad is het belangrijk dat je wat extra aandacht besteed aan het bad tijdens het opruimen hiervan. Je kunt het water gemakkelijk uit het bad laten lopen en door de ventielen open te zetten verdwijnt alle lucht uit het bad. Droog het zwembad volledig af met een droge doek, strooi wat talkpoeder over het zwembadje en vouw het dan voorzichtig op. Door gebruik te maken van talkpoeder voorkom je dat het bad aan elkaar gaat plakken. Hierna kun je het zwembad opbergen op een vorstvrije plek. Wanneer je het bad de volgende zomer weer tevoorschijn haalt, kun je overige resten talkpoeder van het zwembad afspoelen.