Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Comfortpool Solar afdekzeil rond 549 cm | Verwarmt en Isoleert

free deliveryGratis verzending!
fast delivery
default
CP-5049

Het Comfortpool Solarzeil is een makkelijke manier om slim gebruik te maken van de warmte van de zon. Als de zon op het zeil schijnt, wordt het water veel sneller verwarmd dan met een regulier zeil. Zo kun je al snel van jouw zwembad gebruik maken. Naast de verwarmende werking heeft het zeil ook een isolerende werking: het water koelt minder snel af. Je kunt dus extra lang van jouw zwembad genieten!

Uiteraard zorgt het afdekzeil er ook voor dat er geen vuil in het water terecht kan komen. Daardoor blijft het water schoner en heb je niet allerhande middelen nodig om de kwaliteit van het zwembadwater op peil te houden. Ook wordt door het zeil verdamping tegengegaan.

  • Duurzaam en goedkoop je zwembad verwarmen
  • Houd je zwembadwater warm tijdens de nacht
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
+
-
Direct leverbaar
+
-
free deliveryGratis verzending!
Productinformatie

De totale diameter van het zeil is 538 centimeter. Het solarzeil is geschikt voor zwembaden van 459 cm doorsnee. Doordat er aan de randen van het zwembad enkele centimeters vrijgehouden worden, kan het water blijven ademen. Dit komt de kwaliteit van het zwembadwater ten goede.

Het gebruik van het Solar afdekzeil is zeer eenvoudig. Je plaatst het met de noppen naar beneden direct op het water van jouw zwembad. De dikte van het zeil is 160 micron.

Al met al haal je met dit solarafdekzeil een goedkope en milieuvriendelijke manier van zwembadverwarming in huis, zodat je extra lang van het zwembad in eigen tuin kunt genieten!

Specificaties
Meer informatie
SKUCP-5049
Kleur van het productBlauw
MerkComfortpool
ModelSolar Cover Ø 538 cm
Geschikt voorZwembaden met een diameter van 549 cm
Gewicht3,8 kg
Afmetingen (LxBxH)538 x 538 cm
Pakmaat72 x 25 x 55 cm
Garantie3 maanden