Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Intex zwembad rond 366

Gegarandeerd waterpret met een rond 366 cm zwembad van Intex in je tuin! Dit familiezwembad is stevig en ruim genoeg om met meerdere personen van het zwembad te kunnen genieten. Verkrijgbaar in verschillende modellen en met óf zonder filterpomp. Een filterpomp filtert de vuile deeltjes uit het water waardoor jij minder omkijken hebt hiernaar.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een rond Intex zwembad van 366 cm: maximale ruimte en stevigheid

Een rond Intex zwembad van 366 centimeter is een ideaal zwembad wanneer je met meerdere volwassenen en/of kinderen waterpret wilt beleven. Het zwembad is van ruim formaat en net iets groter dan het ronde zwembad van 305 centimeter, maar alsnog dusdanig dat deze in veel tuinen zal passen. De 366 centimeter staat voor de doorsnee van het zwembad. De hoogte ervan is verschillend en afhankelijk van het exacte type waarvoor je kiest. Het bad heeft een inhoud van meer dan 6.000 liter.

Easy Set, Metal Frame en Prism Frame

Fabrikant Intex vervaardigt verschillende soorten buitenzwembaden en doet dit met uiteenlopende bouwmaterialen. Zo zijn er verschillende lijnen ontstaan, waardoor waterliefhebbers met elk budget het ultieme waterplezier naar hun eigen tuin kunnen halen. Ben je op zoek naar een rond Intex zwembad van 366 centimeter, dan heb je de keuze uit de Easy Set, de Metal Frame en de Prism Frame. De eerstgenoemde is het eenvoudigste model en heeft een opblaasbare rand. De Prism Frame beschikt over de stevigste constructie.

Het frame en de liner vormen een stevige basis

Een rond Intex zwembad is van sterke materialen vervaardigd. De basis voor zijn stevigheid is gelegen in het metalen frame van gepoedercoat staal. Dit zorgt ervoor dat het ronde zwembad stevig staat en zijn vorm behoudt, ook wanneer er tegen de wanden wordt geleund. Ook de liner, oftewel het zeil van het zwembad, is van topkwaliteit. Deze bestaat uit 3 lagen: 2 lagen pvc met daartussen een gerasterde polyester laag die voor extra stevigheid zorgt. Een rond Intex zwembad van 366 centimeter is zodoende een zwembad dat wel tegen een stootje kan.

De werking van de filterpomp

Een rond Intex zwembad van 366 centimeter is zowel met als zonder pomp verkrijgbaar. Uiteraard is dit systeem optimaal veilig. Er wordt gebruik gemaakt van laagvolt. De filterpomp weet het water efficiënt te reinigen door dit, wanneer deze in werking is gesteld, constant in beweging te houden. Dit maakt het voor bacteriën en algen moeilijk om zich te ontwikkelen. Het water blijft zo langer in goede conditie en hoeft niet constant ververst te worden. Wil je het zwembad legen? Dan sluit je de afvoer op de tuinslang aan.

Eenvoudig op te zetten

Een bijkomend voordeel van een rond Intex zwembad van 366 centimeter is de eenvoud waarmee deze op te zetten. Voor de Intex Metal Frame heb je slechts een half uur nodig. Het opzetten doe je met twee of drie personen. Zorg er altijd voor dat je het zwembad op een harde, vlakke ondergrond plaatst en dat je het frame monteert zoals in de handleiding beschreven staat. Zo waarborg je de levensduur van het zwembad.

De benodigde ruimte in je tuin

Een rond zwembad van Intex van 366 centimeter doorsnede is een populaire keuze. Je hebt er een enigszins ruime, maar geen grote tuin voor nodig. Het is raadzaam om over een ruimte van ruim 4 x 4 meter te beschikken. Heb je wat minder ruimte vrij, dan is een rond zwembad met een doorsnede van 305 centimeter wellicht een betere keuze dan een rond Intex zwembad van 366 centimeter.