Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Intex opblaasbare bubbel spa's

Pure ontspanning met slechts één druk op de knop. De Intex PureSpa opblaasbare spa's zijn voorzien van heel veel kleine bubbeljets, waaruit verwarmde bubbels omhoog komen borrelen. Relaxen in heerlijk warm water, omringd door duizenden masserende bubbels... de Intex PureSpa Bubble opblaasbare spa's staan garant voor optimale ontspanning!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Relaxen in heerlijk warm water, omringd door duizenden therapeutische warme bubbels... een spa zorgt voor ontspanning van spieren en geest. De Intex PureSpa Bubble Massage spa's zijn een combinatie van ultiem comfort met optimaal gebruiksgemak. Je kunt de spa opzetten en opbergen waar en wanneer je maar wilt. Dankzij de ingebouwde opblaaspomp is zelf oppompen of opblazen niet nodig. De filterpomp en chloordrijver houden het water schoon, dus het enige wat jij hoeft te doen is erin stappen en genieten!Opblaasjacuzzi met bubbels

Intex PureSpa Bubble Massage

Bij de Intex PureSpa bubbel spa's zitten er onderin de spa vele bubbeljets waaruit duizenden verwarmde bubbels borrelend omhoog stromen. Het aantal bubbeljets variëert van 120 bij de kleinste modellen tot maar liefst 170 bij de grootste spa's! Je wordt dus werkelijk gemasseerd door duizenden bubbels. In tegenstelling tot andere merken Spa's bestaan de bubbels van de Intex PureSpa spa's uit verwarmde lucht in plaats van koude lucht, voor extra ontspanning en comfort.


Heerlijk warm water, tot 40°C

In de motorunit die aan de Intex PureSpa vastzit, zit tevens het verwarmingselement. Deze warmt het water in de opblaasbare spa op tot een heerlijk comfortabele temperatuur. Je kunt de watertemperatuur eenvoudig instellen op het bedieningspaneel en kiezen voor een watertemperatuur tussen de 20° en 40°C.


Opblaasbaar bubbelbad


Opblaasbare jacuzzi met Fiber-Tech technologie

Fiber-Tech® constructie voor stevige wanden

De wanden en bodem van de spa zijn gemaakt van zeer sterk materiaal, namelijk drie lagen dik gelamineerd pvc. Het is een opblaasproduct, maar is door de stevigheid van het materiaal zeer duurzaam en bestand tegen een stootje. De binnenkant van de wanden zijn niet alleen gevuld met lucht maar ook met duizenden polyester vezels die van de ene naar de andere kant lopen, de zogenaamde Fiber-Tech® technologie. Dit maakt de wanden zo stevig dat je gewoon op de rand kunt zitten zonder dat hij inzakt.


Ingebouwde filterpomp

De opblaasbare bubbelspa’s zijn allemaal voorzien van een filtersysteem, namelijk een cartridge filterpomp. Deze pompt het water rond terwijl alle viezigheid uit het water wordt gefilterd, zelfs tot het kleinste vuildeeltje aan toe. Het vuil blijft achter in de cartridge, een filter die je kunt schoonspoelen en vervangen. Bij elke opblaasbare spa krijg je twee filtercartridges meegeleverd, maar het is zeker handig om er altijd een aantal extra bij te bestellen.


Intex PureSpa opblaasbare jacuzzi


Opblaasjacuzzi met chloor

Inclusief chloordrijver

De opblaasbare spa's met bubbels worden geleverd met een chloordrijver. In de chloordrijver doe je chloortabletten (altijd apart mee bestellen). De chloordrijver dobbert vervolgens rustig rond en geeft ondertussen chloor af aan het water, regelmatig en perfect gedoseerd. Chloor werkt als een desinfectiemiddel en doodt de bacteriën, schimmels en algen die in het water groeien. De waterkwaliteit blijft in optimale conditie en jij kunt in een spa met schoon, hygiënisch én veilig water bubbelen.


Complete Spa's in één pakket

Elke Intex PureSpa opblaasbare spa wordt geleverd als een compleet pakket, met alles wat je nodig hebt om de opblaasspa op te zetten, te vullen en te gebruiken. Je krijgt altijd de volgende accessoires meegeleverd:


- Grondzeil: beschermt en isoleert de onderkant van de Spa
- Afdekzeil: houdt vuil uit het water en beperkt het warmteverlies
- Opbergtas: voor het gemakkelijk opbergen én meenemen van de Spa

De extra luxe spa's, zoals de Intex PureSpa Navy spa, worden geleverd met extra luxe accessoires als comfortabele hoofdsteunen en zelfs onderwaterverlichting! Bovendien verkopen we vele losse accessoires om jouw wellness-ervaring helemaal compleet te maken. Denk aan stoeltjes, bekerhouders, handdoekrekjes, verlichting, drijvende speakers...