Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Interline Anti Alg 1 liter

fast delivery
default
52781305

Met deze Anti Alg vloeistof van Interline voorkomt en bestrijd je de groei van alg in jouw zwembad. Deze vloeistof is bovendien handig voor de overwinter van jouw bad.

Kies hier de grootte:
Handig voor erbij
€ 4,75
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
+
-
Direct leverbaar
+
-
Productinformatie

Intex

Met deze Anti Alg vloeistof van Interline voorkomt en bestrijd je de groei van alg in jouw zwembad. Deze vloeistof is bovendien handig voor de overwinter van jouw bad.

 

Om algengroei in jouw zwembad te voorkomen en te bestrijden kun je Anti Alg gebruiken. Anti Alg kan worden gebruikt als eerste dosering bij ingebruikname van het zwembad. Om groene algen te bestrijden kun je het zwembadwater ook continue doseren met anti-alg. Dit doe je dan elke 5-7 dagen, nadat je het water een schokbehandeling met chloor heeft gegeven.

 

De Anti Alg vloeistof kan ook gebruikt worden voor het overwinteren van jouw bad. Je voegt dan 500 ml per 10 m³ toe bij het winterklaar maken van jouw bad. Na een periode van 2 á 3 maanden voeg je nog eens 250 ml per 10 m ³ toe.

 

Voor meer informatie over het gebruik en doseren van Anti Alg in jouw zwembad, kun je dit doseerschema bekijken.

 

Let op: Houdt zwembad chemicaliën zoals Anti Alg vloeistof buiten bereik van kinderen. Neem bovendien de aanwijzingen op de verpakking in acht en gebruiken niet zonder advies verschillende merken en/of chemicaliën door elkaar.

 

Specificaties
Meer informatie
SKU52781305
Kleur van het productTransparant
MerkInterline
ModelAnti Alg 1 liter
Geschikt voorZwembaden
Gewicht1 kg
Afmetingen (LxBxH)1 liter
Pakmaat8,5 x 8,5 x 23,5 cm
Garantie3 maanden