Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Easy Set zwembaden

Zoek jij een zwembad dat makkelijk en snel op te zetten is? Een Easy set zwembad is zo opgepompt binnen een paar minuten klaar om te vullen met water. Je hoeft alleen de opblaasbare rand op te pompen. Vervolgens begin je met vullen, de opblaasbare rand drijft omhoog en je zwembad staat! Supermakkelijk als jij snel een duik wilt nemen. De Easy Set zwembaden zijn er in verschillende afmetingen, en met óf zonder filterpomp.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Veelgestelde vragen
  • Een Intex Easy Set zwembad is een zwembad wat je snel en eenvoudig op kunt zetten. Je hebt er namelijk geen stalen frame en poten voor nodig om het zwembad overeind te houden, en hierdoor valt het zwembad ook onder de categorie opblaasbare zwembaden. Het zwembad is voorzien van een rand die je opblaast, en zodra je het bad vult met water zorgt de rand ervoor dat het bad omhoog blijft staan. Een van de voordelen is dat dit bad dan ook binnen een korte tijd klaar is voor gebruik.
  • Het Easy Set bad bestaat alleen uit een liner (het blauwe zwembadzeil). Een liner kan zeker meerdere jaren en seizoenen mee gaan, maar omdat je het iedere zomer weer opnieuw opzet en gebruikt zal het wel wat sneller verslijten en geen eeuwige levensduur hebben. Ga voorzichtig om met de liner en berg het in de winter volledig droog en vorstvrij op zodat jij jaren lang plezier hebt van je Easy Set zwembad. Mocht je toch toe zijn aan een nieuw bad, dan kun je eenvoudig een nieuwe liner bestellen bij de fabrikant Intex.
  • De Intex Easy Set Zwembaden zijn voorzien van een aansluiting om een filterpomp hierop aan te sluiten, de aansluiting is 32mm. Sommige zwembaden worden al als compleet pakket geleverd inclusief filterpomp óf je kunt kiezen voor de optie om er een pomp bij te laten leveren. Wij raden aan om wel gebruik te maken van een filterpomp bij deze zwembaden, zodat jouw zwemwater schoon en helder blijft. Je kunt er zelfs later nog voor kiezen om er een zoutwatersysteem en zwembadverwarming bij aan te sluiten.
  • De liner van de Easy Set zwembaden zijn gemaakt van een zeer sterk materiaal dat is voorzien van 3 sterktelagen. Dit is ook nodig, aangezien het bad een soort zak is dat het water tegenhoudt. De dikte van de liner verschilt per Easy Set zwembad, maar is op de bodem gemiddeld 0,35 mm en bij de zijwand 0,58 mm. Het materiaal is niet alleen bestand tegen benzine, olie en zout water, maar vooral ook tegen slijtage en zonlicht. Let wel altijd goed op dat er geen scherpe voorwerpen in de buurt van het bad komen, en dat je voorzichtig in en uit het zwembad stapt of hiervoor een zwembadtrap gebruikt.
  • Wij raden aan om altijd een grondzeil, foamtegels, isolatiematten of andere bescherming onder het bad te leggen. Het materiaal van het bad is sterk, maar als er iets scherps onder het bad ligt zou het zonde zijn als dit door de druk van het water een defect veroorzaakt. Dit valt dan ook niet onder de garantie. Bescherm daarom altijd je bad door er iets onder te leggen. Bij sommige baden wordt het grondzeil al meegeleverd.
Gobbo FAQ

De Easy Set zwembaden zijn de meest populaire zwembaden van INTEX. Dat is niet verwonderlijk, want een Easy Set zwembad biedt veel voordelen. Zo is het bad vaak al binnen enkele minuten gereed om te vullen. Zwembadgigant heeft als officiële Intex dealer alle Intex Easy Set zwembadmaten in het assortiment.

Intex Easy Set zwembaden

De Intex Easy Set zwembaden zijn waarschijnlijk de meest bekende zwembaden van Intex. Kenmerkend voor deze zwembaden is de opblaasbare bovenrand van het zwembad. Deze blaast u op voor u het zwembad begint te vullen. De rand blijft drijven en stijgt dus mee met het vullen van het bad. Het opzetten van een Easy Set zwembad is dus zeer gemakkelijk. In een minuut of 5 is het zwembad gereed om te vullen.

 

Onderhoud van uw Intex Easy Set zwembad

Het onderhouden van uw Easy Set zwembad bestaat grofweg uit twee elementen: Waterfiltering en waterzuivering. Voor het filteren van het water kunt u bij vrijwel elk Intex Easy Set zwembad een filterpomp bestellen. Dit staat bij de producten aangegeven. Dit is raadzaam, omdat u anders periodiek het water moet verversen. Voor het zuiver houden van uw zwembadwater dient u chloor te gebruiken. Bij Intex Zwembadgigant hebben we daarvoor complete starterspakketten. Voor de Intex Easy Set zwembaden heeft u het mini starterspakket nodig. Hiermee bent u direct voorzien van een complete chloorbehandeling.