Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Zwemvesten

Zwemvesten bevorderen de zwemveiligheid van je kind. Een zwemvest is een drijfhulpmiddel bij het zwemmen. Een zwemvest zit comfortabel en biedt genoeg bewegingsruimte. Een zwemvest is ideaal voor boottochtjes, suppen en andere watersporten. Ga je met je kleine een dagje naar het zwembad? Dan kun je het beste kiezen voor zwembandjes of een Puddle Jumper.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Veilig in het water met een zwemvest

Een zwemvest is een drijfhulpmiddel bij het zwemmen, maar een zwemvest is echter geen reddingsvest. Daarom dient een zwemvest nog gebruikt te worden onder toezicht.


Wat is beter, zwembandjes of een zwemvest?

Als het gaat om zwemhulpmiddelen dan heb je hierin genoeg keuze, een veelgebruikt hulpmiddel is een zwemvest. Zwemvesten heb je in veel verschillende maten voor verschillende leeftijden. Als je kindje een dag in het zwembad gaat spelen dan kun je het beste kiezen voor zwembandjes met meerdere luchtkamers, of een handig en veilig zwemvestje zoals een Puddle Jumper. Ga je een dagje varen of kanoën, dan is een zwemvest aan te raden. De meeste zwemvesten zijn te herkennen aan het 50N logo.


Wat is het verschil tussen een Puddle Jumper en een zwemvest?

Puddle Jumpers zijn zwemvestjes voor de allerkleinste zwemmers, doordat het zwemvestje bestaat uit een borststuk en zwembandjes is het een praktisch, veilig en comfortabel zwemhulpmiddel. De Puddle jumpers zijn makkelijk aan te trekken en hierdoor heeft je kleintje ook voldoende bewegingsvrijheid. Een zwemvest is dan beter bedoeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar, hierbij wordt vooral gekeken naar de borstmaat, zodat het zwemvest een goede pasvorm heeft. De opblaasbare kraag en opblaasbare luchtkamers biedt extra veiligheid. De zwemvesten zijn van stevig nylon materiaal gemaakt.


Hoe vind ik het ideale zwemvest?

Om het juiste zwemvest te kunnen vinden, kun je gebruik maken van de keuzeopties in het filtermenu links op de website. Het is belangrijk om te weten voor welke leeftijd en welk gewicht het zwemvest bedoeld is, hier kun je dan op filteren en ook staat deze informatie aangegeven per zwemvest op de productpagina.