Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Intex Master Class snorkelset

fast delivery
default
55655
€ 13,50

Met deze complete snorkelset ben je in één keer klaar om het water in te duiken. De Master Class snorkelset bestaat uit een duikbril, snorkel en zwemvliezen. Geen prikkende ogen, perfect zicht onder water én je gaat lekker snel vooruit. Met de Intex Master Class snorkelset kan jouw onderwateravontuur beginnen!

De Intex Master Class snorkelset is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

fast delivery
Productinformatie

Intex

De Intex Master Class snorkelset bestaat uit een duikbril, snorkel en zwemvliezen. Het duikmasker heeft een sterke lens van polycarbonaat, voor extra veiligheid. De rand van de duikbril is van flexibel en comfortabel pvc. Bovendien kan de duikbril makkelijk op maat worden gemaakt met de verstelbare hoofdband.

De snorkel is perfect aangepast voor jeugdige gebruikers, met een vorm die is aangepast voor kinderen en een kleiner mondstuk van zacht pvc. De zwemvliezen zijn van flexibel maar zeer bestendig materiaal. Dankzij de comfortabele pasvorm en het verstelbare hielbandje zijn ze eenvoudig aan te passen aan verschillende voetgroottes (maat 38 t/m 40).

De complete Intex snorkelset is gemaakt van hypoallergeen materiaal en vrij van ftalaten (weekmakers)


Latex FreeLatex Free

Dit product is gemaakt van hypoallergeen materiaal, wat mogelijke irritatie of allergische reacties veroorzaakt door latex voorkomt.

Specificaties
Meer informatie
SKU55655
Kleur van het productGroen
MerkIntex
ModelMaster Class Swim Set
Geschikt voorKinderen vanaf 8 jaar
Pakmaat0x19,72x17,81
Garantie1 jaar
reviews