Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Intex zwembad Skimmer | Oppervlakte reiniging

fast delivery
default
28000

De Intex zwembad skimmer is een ware must voor iedereen die van een schoon zwembad houdt. De skimmer filtert al het drijvende vuil uit het zwembadwater. Vuil dat op het wateroppervlak drijft, zoals blaadjes, takjes en insecten, wordt automatisch in de skimmer gezogen. Je hoeft dus niet meer met een schepnet in de weer, je kunt zo in een heerlijk schoon zwembad duiken!

De zwembad skimmer past op alle frame zwembaden én Easy Set zwembaden van Intex*.

Handig voor erbij
€ 4,75
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
+
-
Direct leverbaar
+
-
Productinformatie

Intex

De Intex Skimmer houdt je zwembad schoon en fris. Door de zuigkracht van de zwembadpomp, waar de skimmer op is aangesloten, wordt drijvend vuil in het vuilreservoir van de skimmer gezogen. Het vuil krijgt hierdoor niet de tijd om naar de bodem te zakken en aan te koeken. Dankzij de Intex Skimmer is de bodem reinigen met een zwembadstofzuiger dan ook veel minder vaak nodig. De skimmer is gemaakt van zeer bestendig polypropeen en wordt niet aangetast door zonlicht, chloor of andere zwembadchemicaliën.

Voordelen
 • Filtert drijvend vuil uit zwembadwater
 • Vuil zakt niet naar de bodem
 • Minder werk met een schepnet of zwembadstofzuiger
 • Reinigt non-stop (als filterpomp aanstaat), geen omkijken naar
Technische details
  • Voor Easy Set en Frame baden*
  • Min. pompcapaciteit: 3.785 L / uur
  • Max. pompcapaciteit: 15.140 L / uur
  • Ø 32 mm en 38 mm aansluiting
  • Afmeting: 21 x 24 x 33 cm
  • Aansluitslang: 73 cm
Tips
  • Chloortabletten kunnen ook in de skimmer, i.p.v. in een chloordrijver.
  • Een reinigingsspons in de skimmer absorbeert lichaamsoliën, make-up, zonnebrand en andere vettigheid en voorkomt een vuilrand op de zwembadwand.Intex skimmer

Hoe werkt het?


De Intex skimmer hangt over de rand van het zwembad en is via een slang bevestigd aan de wateruitgang naar de filterpomp toe. Door de zuigkracht van de pomp wordt het zwembadwater de skimmer ingezogen. Het vuil dat aan de oppervlakte drijft stroomt de skimmer in en blijft achter in het vuilreservoir, een soort filteremmertje. Het allerkleinste vuil dat niet door de skimmer wordt tegengehouden stroomt verder met het zwembadwater naar de filterpomp en wordt daar uit het water gefilterd. Hierna stroomt het schone water weer terug het zwembad in.

Geschikt voor Frame en Easy Set zwembaden


De Intex skimmer past op bijna alle Intex zwembaden, namelijk op alle Easy Set zwembaden en elk type Frame zwembad (Klein Frame, Metal Frame, Prism Frame en Ultra frame)*. Qua aansluiting past de skimmer op zowel 32 mm als 38 mm aansluitingen. Het enige waar je op moet letten is of jouw filterpomp sterk genoeg is om het zwembadwater door de skimmer te zuigen. De Intex skimmer heeft namelijk een minimale pompcapaciteit van 3028 liter/uur nodig.Onderdelen Intex skimmer

Installatie Intex skimmer


Eenvoudige installatie


Het monteren van de skimmer is heel gemakkelijk. Bij de skimmer ontvang je een bevestigingsbeugel waarmee je de skimmer aan de zwembadrand hangt. Je krijgt zowel een beugel voor de opblaasbare rand van een Easy Set zwembad als een beugel voor de rand van een Frame zwembad. Met de slang en adapter verbind je de onderkant van de skimmer met de wateruitgang, zodat het water door de skimmer naar de filterpomp stroomt.

Makkelijk schoon te maken


Schoonmaken van de skimmer is zeer eenvoudig en snel gebeurd. Het is slechts een kwestie van de filteremmer uit de skimmer pakken, deze in een afvalbak leegkieperen en hem tenslotte nog even afspoelen onder de kraan. Vervolgens plaats je de filter terug in de skimmer en kan deze weer verder met jouw zwembad reinigen. Makkelijker kan haast niet!


* Uitzondering hierop is het Intex Graphite Panel zwembad, hiervoor is de skimmer niet geschikt.

Specificaties
Meer informatie
SKU28000
Kleur van het productBlauw
MerkIntex
ModelOppervlaktereiniger
Geschikt voorZie omschrijving
Gewicht2,1 kg
Pakmaat33 x 24 x 21 cm
Garantie1 jaar