Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Intex Wave Rider snorkelset

fast delivery
default
55658
€ 22,00

Duik onder water met de Intex Wave Rider snorkelset, bestaande uit een duikbril, snorkel én zwemvliezen. Met de Intex Wave Rider snorkelset ben je helemaal klaar om de wereld onder het wateroppervlak te ontdekken.

De Intex Wave Rider snorkelset is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar, de flippers zijn geschikt voor de schoenmaten 38 t/m 40.

fast delivery
Productinformatie

Intex

De Intex Wave Rider duikbril heeft twee zeer bestendige lenzen van polycarbonaat, voor extra veiligheid. De randen rondom zijn gemaakt van hypoallergeen, thermoplastisch rubber. Dit is zacht en flexibel materiaal waardoor het duikmasker comfortabel zit. Ook sluit de duikmasker hiermee goed aan op het gezicht, wat voorkomt dat er water in de duikbril loopt.

Het ontwerp van de snorkel is sterk, praktisch en comfortabel. Het flexibele mondstuk van thermoplastisch rubber is extra zacht voor een comfortabele fit. De vorm van de snorkel volgt de contouren van het hoofd, en met de wijde diameter van de buis is het gemakkelijk in- en uitademen. Bovenop de snorkel zit een bescherming die voorkomt dat er water van bovenaf de snorkel in kan lopen.

De Intex flippers zijn gemaakt van polymeer met een hoge dichtheid, en dit maakt ze supersterk en flexibel. De snorkelvinnen hebben een open voetontwerp met een verstelbaar bandje voor een optimale pasvorm. Het blad van de flipper heeft een uniek design, voorzien van kanaaltjes. Dit zorgt voor minder weerstand in het water en meer snelheid.

De Intex Wave Rider snorkelset is volledig latexvrij en vrij van ftalaten (weekmakers).


Latex FreeLatex Free

Dit product is gemaakt van hypoallergeen materiaal, wat mogelijke irritatie of allergische reacties veroorzaakt door latex voorkomt.


Splash GuardSplash Guard

De snorkel is voorzien van een 'splash guard', een extra bescherming tegen water dat via de bovenkant in de snorkel loopt.

Specificaties
Meer informatie
SKU55658
Kleur van het productZwart
MerkIntex
ModelWave Rider Sports Set
Geschikt voorSchoenmaat 38 t/m 40
Gewicht1,4 kg
Garantie1 jaar
reviews