Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Intex Metal Frame zwembaden

Klaar voor een mooie zomer? Zet een Intex Metal Frame zwembad in de tuin! Een Metal Frame zwembad is een bad met een metalen frame en een sterke liner, een stevig en stabiel zwembad waar je de hele zomer van kunt genieten. Intex Metal Frame zwembaden zijn er in een rechthoekige of ronde uitvoering, in verschillende maten. Je kunt kiezen voor alleen het zwembad óf een zwembad waar gelijk een handige filterpomp bij zit.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Veelgestelde vragen
  • Als je het zwembad hebt opgezet en aan het vullen bent met water, kan het gebeuren dat je frame en zwembad iets naar binnen zakt. Geen paniek, je zwembad gaat hierdoor niet kapot en stort ook niet in elkaar. Zodra je zwembad steeds voller stroomt met water, zul je vanzelf zien dat het frame weer naar buiten buigt en dat het zwembad de juiste vorm krijgt.
  • Als het gaat om een pakket waar een zwembad, pomp en accessoires zoals een grondzeil in zitten, dan is het niet mogelijk om deze pakketten te splitsen. Wij krijgen de pakketten compleet geleverd vanuit de fabrikant en verkopen deze ook weer in zijn geheel. We halen geen pompen of andere delen uit het pakket die je niet nodig hebt. Als tip kunnen wij meegeven om hetgeen te verkopen wat je niet gebruikt.
  • Nee, dit is niet aan te raden. Wij volgen hierin het advies van de fabrikant Intex, en dat is om het zwembad tijdens de winter volledig droog en vorstvrij op te bergen. Het materiaal kan niet tegen de vorst en zal hierdoor kapot kunnen barsten of scheuren, erg zonde natuurlijk. Mocht je er wel voor kiezen om je zwembad tijdens de winterperiode op te laten staan, dan vervalt je garantie op het zwembad.
  • Als eerste is het belangrijk dat je het zwembadzeil volledig laat drogen, en daarna ook nog afdroogt met een schone en droge doek. Als er vocht achterblijft op het zwembadzeil dan heb je kans dat er kleine gaatjes in het zeil ontstaan door de groei van micro-organismen, of dat dit bevriest tijdens de winter als het opgeslagen ligt. Smeer het zwembadzeil en de naden goed in met talkpoeder, dit voorkomt het aan elkaar plakken van het zeil. Berg het daarna in een vorstvrije en droge ruimte op.
  • De standaard garantie op Intex zwembaden is 3 maanden (op de liner) en 1 tot 2 jaar op het metalen frame, afhankelijk van het model. Maar als je zuinig bent op je Intex zwembad, deze goed onderhoud en goed opbergt in de winter kun je jarenlang plezier hebben van je Intex bad. In onze webshop vindt je allerlei tips en producten (talkpoeder, afvoerpomp etc) die je helpen langer plezier te hebben van je zwembad.
Gobbo FAQ

Intex Metal Frame zwembaden

Op zoek naar een stevig opzetzwembad? Ga dan voor een Intex Metal Frame zwembad. Dankzij het sterke metalen frame staat het zwembad zeer stabiel, en het is ook nog eens heel makkelijk op te zetten. Binnen 30 minuutjes staat het recht en is het klaar om te vullen met water. Zo gepiept!

  • Heel makkelijk op te zetten, in max. 30 minuten
  • Voordeligste van alle Frame zwembaden
  • Stevig metalen frame
  • Sterke maar flexibele liner
  • Er zit niet altijd standaard een filterpomp bij, deze kun je wel apart erbij bestellen

Het Intex Metal Frame zwembad, een sterk en stevig bad

De Intex Metal Frame zwembaden zijn de populairste Intex zwembaden, en dat is niet voor niks! Het zijn eenvoudige maar zeer sterke zwembaden. Ze zijn snel opgezet en gaan lang mee. Het Metal Frame zwembad wordt overeind gehouden door een stabiel frame. Het frame bestaat uit robuuste stalen buizen, die wel tegen een stootje kunnen. De stalen buizen zijn voorzien van een poedercoating, voor extra bescherming tegen roest. Het innovatieve design van de composiet T-stukken zorgt ervoor dat de montage van het frame snel en eenvoudig is, er meer tijd overblijft om van het zwembad te genieten!


Liner van sterk materiaal

Behalve het frame is ook de liner van het zwembad zeer bestendig. De liner is gemaakt van 3-laags materiaal van hoge kwaliteit. De buitenste twee lagen zijn gemaakt van flexibel pvc, met daartussen een sterke polyester binnenlaag. Het 3-laags ontwerp is tegelijk sterk en flexibel en zorgt voor extra duurzaamheid, stevigheid en krasbestendigheid van het zwembad.


Een Intex Metal Frame zwembad, met of zonder filterpomp

Geniet nog meer van je Intex Metal Frame zwembad door de juiste accessoires erbij te selecteren. Bij de grote Metal Frame zwembaden heb je de optie om te kiezen voor een filterpomp bij het zwembad, een Intex cartridgefilterpomp. Maar alle Metal Frame zwembaden hebben sowieso de aansluiting om een filterpomp erop aan te sluiten, dus deze kun je bij elk Metal Frame zwembad mee bestellen.

Wanneer je een filterpomp aansluit op het zwembad wordt het water goed gefilterd en in beweging gehouden, waardoor het schoon en helder blijft. Zo kun je het zwembadwater voor een langere periode laten staan, en hoef je het niet telkens opnieuw te verversen. Zeker voor de wat grotere Metal Frame zwembaden is dit wel heel erg handig!