Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Intex Aqua Sport duikset

fast delivery
default
55962
€ 17,50

De Intex Aqua Sport snorkelset is een echte aanrader voor de (semi) professionele duikers en snorkelaars. De Aqua Sport duikset is een garantie voor comfortabel snorkelen en perfect zicht onder water. De grote lens aan de voorkant en de extra lenzen aan de zijkant zorgen voor een 180° panoramische view!

fast delivery
+
-
Direct leverbaar
+
-
Productinformatie

Intex

De Intex Aqua Sport duikbril heeft lenzen van gehard glas, dit is sterker en transparanter dan bij gewone duikbrillen. Dit geharde glas zorgt voor extra veilgiheid én een beter zicht onder water. De perfecte duikbril om te snorkelen en de wereld onder water te verkennen.

De snorkel is sterk, praktisch en comfortabel. Het flexibele mondstuk van zachte siliconen zit fijn in de mond. Ook de geïntegreerde ontluchtingsklep is van siliconen gemaakt. De vorm van de snorkel volgt de contouren van het hoofd, en met de wijde diameter van de buis is het gemakkelijk in- en uitademen. Bovenaan de snorkel zit een bescherming die voorkomt dat water van bovenaf de snorkel in kan lopen.

De hoofdband van het duikmasker is gemaakt van zacht siliconen, wat erg comfortabel zit. De hoofdband is bovendien verstelbaar waardoor hij geheeld aan te passen is aan jouw hoofd. Qua maat is de de Aqua Sport snorkelset geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar.


Silicone SealSilicone Seal

Voor de randen en hoofdband van de duikbril zijn siliconen gebruikt, wat zorgt voor een zachte, comfortabele fit en perfecte waterdichtheid.


Tempered GlassTempered Glass

Het duikmasker bevat lenzen van verbeterd glas, dat sterker en transparanter is dan bij de standaardmodellen duikbrillen.


Splash GuardSplash Guard

De snorkel is voorzien van een 'splash guard', een extra bescherming tegen water dat via de bovenkant in de snorkel loopt.


Latex FreeLatex Free

Dit product is gemaakt van hypoallergeen materiaal, wat mogelijke irritatie of allergische reacties veroorzaakt door latex voorkomt.

Specificaties
Meer informatie
SKU55962
Kleur van het productBlauw
MerkIntex
ModelSilicone Aqua Sport Swimm Set
Geschikt voorKinderen van 14 jaar en ouder
Gewicht686 g
Pakmaat26 x 9 x 50 cm
Garantie1 jaar
reviews