Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Comfortpool Chloor Starterspakket klein | Tot 10.000 liter

fast delivery
default
CP-54010

Het zuiver houden van zwembadwater kan een hele klus zijn. Daarom is er dit basispakket waarmee je zwembadwater voorziet van chloor en zo schoon en helder houdt. Deze Comfortpool Starterskit is geschikt voor de kleinere zwembaden (tot 10.000 liter) en bestaat uit kleine chloortabletten, een chloordrijver, teststrips voor de waterkwaliteit, pH-min vloeistof voor het verlagen van de ph-waarde en een informatiekaart voor de waterbehandeling.

Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
+
-
Direct leverbaar
+
-
Productinformatie

Met dit complete pakket kun je zwembadwater zeer gemakkelijk zuiver en hygiënisch houden. Dit pakket is geschikt voor elk zwembad tot 10.000 liter en bevat:

✓ 180 snel oplossende chloortabletten van 2,7 gram. Met deze chloortabletten breng je het chloorgehalte eenvoudig en snel op het juiste peil;
✓ PH-min vloeistof. Om het chloor goed te laten werken is het belangrijk dat het pH gehalte juist is;
✓ 1 chloordrijver;
✓ Teststrips om de pH-waarde en het chloorgehalte van het zwembad te meten;
✓ Informatiekaart over zwembadwaterbehandeling. Gedetailleerde informatie over het behandelen van het zwembadwater op A4 formaat. 

Let op: Houd zwembad chemicaliën zoals Chloortabletten buiten bereik van kinderen. Neem bovendien de aanwijzingen op de verpakking in acht en gebruik niet zonder advies verschillende merken en/of chemicaliën door elkaar.

 

Specificaties
Meer informatie
SKUCP-54010
Kleur van het productMeerkleurig
MerkComfortpool
ModelStarterset zwembadreiniging Mini
Geschikt voorZwembaden en SPA's tot 10.000 liter
Gewicht2 kg
Afmetingen (LxBxH)32 x 17 x 15 cm
Pakmaat32 x 17 x 15 cm
Garantie1 jaar