Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Cartridge filterpomp FuzzyClean op filterbollen

free deliveryGratis verzending!
fast delivery
default
CP-4401

Van je zwembad genieten lukt het allerbest met gewoon heerlijk schoon en helder water. De Comfortpool FuzzyClean cartridgefilterpomp helpt daar graag een handje bij! De filterpomp pompt het zwembadwater rond en filtert met behulp van filterbollen al het vuil uit het water. Ontdek nu de voordelen voor jou!

Handig voor erbij
€ 4,75
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
+
-
Direct leverbaar
+
-
free deliveryGratis verzending!
Productinformatie

De FuzzyClean filterpompen zijn speciaal voor hét nieuwe filtermedium op de markt gekomen: Filterbollen! Filterbollen zijn praktisch en lichtgewicht, en bovendien uitwasbaar. Ze hebben een hoge vuilopname en zorgen daardoor voor een efficiëntere en energiebesparende zwembadreiniging. Zo kun jij een hoop kosten besparen!

Voordelen
 • Speciaal voor filterbollen, hét nieuwe filtermedium
 • Efficiëntere filtratie dan papieren cartridge
 • Bijna geen drukverlies
 • Hoge en lage waterinlaat en -uitlaat
 • Water passeert de volledige filter
 • Eenvoudig aan te sluiten
Details
  • Pompcapaciteit: 3.500 L / uur
  • Max. zwembadinhoud: 17.500 L
  • Aansluiting: Ø 32 mm
  • Zwembadslangen meegeleverd: nee
  • Inclusief voorgeïnstalleerde filtercartridge
FuzzyClean filtercartridge


Comfortpool FuzzyClean filterpomp


Schoon gefilterd zwembadwater


De Comfortpool FuzzyClean cartridgefilterpomp filtert het zwembadwater schoon. In de cartridge filterpomp wordt de filtercartridge geplaatst. De filtertank van de pomp wordt gevuld filterbollen. Vervolgens wordt het zwembadwater door de tank gepompt en blijft alle viezigheid in de pluizige bolletjes hangen. Vuildeeltjes blijven in de vezels van de filterbollen hangen, en het schone zwembadwater stroomt weer terug naar het zwembad. Bovendien zorgt de pomp ervoor dat het zwembadwater constant in beweging is, waardoor algen, bacteriën en schimmels veel minder kans krijgen om zich te ontwikkelen (deze houden namelijk vooral van stilstaand water).Filtercartridge


Deze filterpomp is uitsluitend geschikt voor de FuzzyClean cartridge. De FuzzyClean filtercartridge heeft voordelen ten opzichte van een papieren cartridge. Filterbollen in de cartrige zorgen voor een efficiëntere zwembadreiniging. Water stroomt makkelijker door filterbollen dan door papier en dat vermindert het drukverlies van de pomp. Dat scheelt energieverbruik én -kosten! De filtercartridge heeft een lange levensduur. Controleer de cartridge wekelijks en reinig indien nodig. Dit kan middels een zogenaamde 'backwash' of simpele handwas. Daarna is de cartridge weer klaar om opnieuw te gebruiken.

 


Comfortpool FuzzyClean filterpomp

Comfortpool FuzzyClean zwembadpomp


Geschikt voor mijn zwembad?


Of deze pomp geschikt is voor jouw zwembad hangt vooral af van de zwembadgrootte. Een zandfilterpomp moet al het water in 4 à 5 uur kunnen filteren, alleen dan is er genoeg circulatie om het bad schoon te houden. De Comfortpool FuzzyClean cartridgefilterpomp is daarom geschikt voor zwembaden tot maximaal 17.500 liter. Let op dat wanneer je zwembadaccessoires op de pomp aansluit, dit extra weerstand voor de pomp oplevert. In dat geval zul je misschien een zwembadpomp met een hogere pompcapaciteit nodig hebben.

 


Aansluiting op het zwembad


Met de meegeleverde onderdelen en slangen installeer je de cartridge filterpomp tussen de in- en uitlaat van het zwembad. Kijk wel even of de aansluiting van de filterpomp qua diameter overeenkomt met de aansluiting van jouw zwembad. Alle Intex zwembaden hebben namelijk óf een 32 mm aansluiting, óf een 38 mm aansluiting. Deze cartridge filterpomp heeft een aansluiting van Ø 32 mm. Heeft jouw zwembad een aansluiting van Ø 38 mm? Dan heb de Comfortpool adapter A nodig om de filterpomp aan te sluiten. 

 

Comfortpool FuzzyClean
 
 
Specificaties
Meer informatie
SKUCP-4401
Kleur van het productGrijs
MerkComfortpool
ModelFuzzyClean cartridgefilterpomp
Geschikt voorZwembaden tot 17.500 liter
Gewicht2,2 kg
CapaciteitPompcapaciteit: 4000 l/u | doorstroomcapaciteit: 3500 l/u
Afmetingen (LxBxH)18 x 22 x 34 cm
Pakmaat23 x 23 x 36 cm
Garantie1 jaar