Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Comfortpool Solar afdekzeil Pro rond 244 cm | Verwarmt en Isoleert

fast delivery
default
CP-2244
€ 29,90

Het Comfortpool Solarzeil PRO is een extra dik solarzeil, geschikt voor zwembadverwarming. Schijnt de zon, dan warmt het water sneller op dan bij een regulier solarzeil. De zwarte kleur van het solarzeil helpt hier ook aan mee. Bovendien wordt door de extra dikte van het Solarzeil Pro het water ook nog eens beter geïsoleerd wanneer de zon niet schijnt.

Uiteraard zorgt het afdekzeil er ook voor dat er minder vuil in het water terecht komt, en houdt het verdamping van het water tegen.

  • Duurzaam en goedkoop je zwembad verwarmen
  • Houd je zwembadwater warm tijdens de nacht
Kies hier je afmeting:
Ø 244 cm icon
Ø 457 cm x
fast delivery
+
-
Direct leverbaar
+
-
Productinformatie

Dit Comfortpool Solarzeil Pro is geschikt voor zwembaden van Ø 244 cm en is 200 micron dik. De totale grootte van het zeil is is net iets kleiner dan deze afmeting, namelijk Ø 237 cm. Zo is er aan de randen van het zwembad nog wat ruimte over zodat het water eronder kan blijven 'ademen', wat de waterkwaliteit ten goede komt.

Het gebruik van een solarafdekzeil is zeer eenvoudig. Je plaatst het met de noppen naar beneden direct op het water van jouw zwembad, en wacht tot de zon zijn werk kan doen. De warmte van de zonnestralen wordt opgevangen in de luchtkamers van het noppenfolie en wordt vervolgens afgegeven aan het water, waardoor dit langzaam opwarmt. Is de buitenlucht kouder dan het water, dan hebben de luchtkamers juist een isolerende functie en voorkomen ze dat het water zijn warmte verliest.

Specificaties
Meer informatie
SKUCP-2244
Kleur van het productZwart
MerkComfortpool
ModelSolar Cover PRO
Geschikt voorZwembaden van Ø 244 cm
Gewicht890 g
Afmetingen (LxBxH)Ø 237 cm
Pakmaat43 x 16 x 33 cm
Garantie3 maanden
reviews