Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Comfortpool solar afdekzeil 732x366 cm

free deliveryGratis verzending!
fast delivery Voor 17.00 besteld, morgen in huis
SKU
CP-7032
€ 126,95

Het Comfortpool Solarzeil is een makkelijke manier van zwembadverwarming waarbij slim gebruik gemaakt wordt van de warmte van de zon. Als de zon op het zeil schijnt, wordt het water veel sneller verwarmd dan met een regulier zeil. Zo kun je al snel van jouw zwembad gebruik maken met goedkope zwembadverwarming. Naast de verwarmende werking heeft het zeil ook een isolerende werking: het water koelt minder snel af. Je kunt dus extra lang van jouw zwembad genieten!

Uiteraard zorgt het afdekzeil er ook voor dat er geen vuil in het water terecht kan komen. Daardoor blijft het water schoner en heb je niet allerhande middelen nodig om de kwaliteit van het zwembadwater op peil te houden. Ook wordt door het zeil verdamping tegengegaan.

+
-
Direct leverbaar
fast delivery Voor 17.00 besteld, morgen in huis
+
-
free deliveryGratis verzending!
Productinformatie

Het solarzeil is geschikt voor zwembaden van 732 x 366 cm. Het zeil zelf is net iets kleiner dan deze afmeting. Zo wordt er aan de randen van het zwembad enkele centimeters vrijgehouden en kan het water blijven ademen. Dit komt de kwaliteit van het zwembadwater ten goede.

Het gebruik van het solarafdekzeil is zeer eenvoudig. Je plaatst het met de noppen naar beneden direct op het water van jouw zwembad. De dikte van het zeil is 160 micron.

Al met al haal je met dit solarafdekzeil een goedkope en milieuvriendelijke manier van zwembadverwarming in huis, zodat je extra lang van het zwembad in eigen tuin kunt genieten!

Specificaties
Meer informatie
SKUCP-7032
Kleur van het productBlauw
MerkComfortpool
ModelSolar cover 732 x 366 cm
Geschikt voorZwembaden tot 732 x 366 cm
Gewicht4,1 kg
Afmetingen (LxBxH)716 x 346 cm
Pakmaat66 x 54 x 30 cm
Garantie3 maanden
reviews