Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Comfortpool Bypass kit

fast delivery
default
CP-9020

Deze bypass set is geschikt voor het Comfortpool Solar Panel en de Comfortpool Solar Collectors. Met de eenvoudig te installeren bypass kun je het zwembadwater omleiden langs het solar paneel of de solar mat. Zo kun je ervoor kiezen om het water van de filterpomp door de zonnecollector te laten stromen, of rechtstreeks van de filterpomp terug naar het zwembad te sturen.

Om de bypass aan te kunnen sluiten heb je behalve deze bypass kit ook extra zwembadslang (Ø 38 mm) nodig, minimaal 8 meter.

Handig voor erbij
€ 4,75
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
+
-
Direct leverbaar
+
-
Productinformatie

Door een bypass aan te leggen bepaal je zelf of de (volledige) waterstroom vanaf de pomp door de zonnecollector stroomt, of juist rechtstreeks terug naar het zwembad. Een bypass wordt aangeraden wanneer je meerdere solar panelen of solar matten installeert. Ook is het erg handig als je bijvoorbeeld 's nachts de filterpomp wilt laten draaien, en het water dus niet door de solar verwarming wilt sturen. Bovendien is de bypass essentieel als de pompcapaciteit van jouw filterpomp te hoog is. Een te hoge waterdruk kan de zonnecollector beschadigen en met de bypass kun je slechts een gedeelte van het water vanaf de pomp door het paneel of de mat sturen, wat de waterdruk verlaagt.

Comfortpool solar panel bypass


De bypass kit bevat de volgende onderdelen:

- Driewegkraan
- T-stuk
- 3 slangadapters met schroefdraad (Ø 38 mm)
- 6 rvs slangklemmen (Ø38 mm)
- Rolletje teflon tape

Specificaties
Meer informatie
SKUCP-9020
Kleur van het productBlauw
MerkComfortpool
ModelBypass Kit
Geschikt voorComfortpool solar zwembadverwarming
Gewicht1,3 kg
Afmetingen (LxBxH)62 x 33 x 33 cm
Pakmaat62 x 33 x 33 cm
Garantie1 jaar