Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Automatische chloorverdeler

fast delivery Voor 17.00 besteld, morgen in huis
SKU
K534CBX
€ 15,95

Geen zorgen meer over jouw zwembadonderhoud met deze automatische chloorverdeler! De automatische chloorverdeler geeft gelijkmatig en efficiënt een dosis chloor aan het zwembadwater af. Een veilige, betrouwbare en bovendien zeer makkelijke manier om jouw zwembadwater bacterievrij en helder te houden. Je doet de chloortabletten erin en je hebt er verder geen omkijken meer naar.

+
-
Direct leverbaar
fast delivery Voor 17.00 besteld, morgen in huis
+
-
Productinformatie

Indeling Monodome X2

De automatische chloorverdeler is een veilige keus voor jouw zwembadreiniging. De chloorverdeler staat namelijk buiten jouw zwembad, in tegenstelling tot een chloordrijver. Geen risico dus dat kinderen in contact komen met puur chloor.

De automatische chloorverdeler werkt tevens kostenbesparend. Het chloor wordt gelijkmatig en efficiënt over het gehele zwembad verdeeld. Hierdoor hoef je minder vaak chloor bij te vullen, zodat je flink bespaart op de aankoop van chloortabletten.

Deze chloorverdeler is geschikt voor de kleinere opzetzwembaden. Wij raden je aan deze te gebruiken voor zwembaden tot ongeveer 15.000 liter. De installatie is snel geregeld, je plaatst hem eenvoudig tussen de filterpomp en de retourleiding naar het zwembad. De chloorverdeler is aan te sluiten op Ø 32 mm slangen, voor de aansluiting op Ø 38 mm slangen heb je een extra verloopstukje nodig.

Specificaties
Meer informatie
SKUK534CBX
MerkComfortpool
ModelKlor-In Chemical Feeder
Geschikt voorChloortabletten (Mini Tabs of Mini tabletten van 20 gram)
Gewicht870 g
CapaciteitMax. 1 kg chloortabletten
Afmetingen (LxBxH)28 x 13 x 13 cm
Zwembad typeTot 15.000 liter
Pakmaat29 x 13,5 x 13,5 cm
Garantie1 jaar
reviews